Sahte Sevgiyle Ilgili SöZler

Cool Sahte Sevgiyle Ilgili Sözler 2022. Sımsıkı sarılalım, aramızdan rüzgâr bile geçmesin. Bırakacağın eli hiç tutma, tutacağın eli ise hiç bırakma.

Sahte Sevgiyle Ilgili Sözler aşk sözleri uzun
Sahte Sevgiyle Ilgili Sözler aşk sözleri uzun from asksozleriuzun.blogspot.com

Sevgi, dostlara saygılı olmakla güçlenir. Bırakacağın eli hiç tutma, tutacağın eli ise hiç bırakma. Hangimiz yüzümüz gülerken kalbimizin ağladığını belli ettik ki.

(Schiller) Sevginin Bulunmadığı Yerde, Aklı Da Arama.


Sokuyorlar ve koşuyorlar çünkü kalmak için çok korkakça davranıyorlar ve bize kafalarına. Insanı birliğe, bencillik ise yalnızlığa götürür. Sevgi i̇le i̇lgili anlamlı sözler.

Sahte Sevgilere Gül Olmaktansa, Gerçek Sevgilere Diken Ol!


İşte yine baş başayız yalnızlık, beni sana seni de bana bırakıp gitti o sahte âşık. (andre gide) kimseyi yalandan sevmeyin, sevecekseniz adam gibi sevin. Sevmekten sonra en büyük mutluluk, sevgiyi itiraf etmektir.

Ona Gösterdiğin Sevgidir Senin Yaşamını Değerli Yapan.


Sevgiliye ilgili sözler sayesinde sevginizi en doğrudan hayatınızın biricik anlamına ve değerlisine ifade etmeniz de daha kolay bir hale geliyor. Sevgi i̇le i̇lgili özlü sözler. Nefrete sevgiden daha çok güvenin, çünkü nefretin sahtesi olmaz.

Konu Ne Zaman Senden Açılsa Kapatmaya Kıyamıyorum.


Bırakacağın eli hiç tutma, tutacağın eli ise hiç bırakma. Anlamlı sözler sevgi ile ilgili sözler. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Öğrendik Ki Her Yarayı Saran Zaman Değil Sevgidir.


Sevginin olmadığı bir ortamda, bir dünyada yaşamak hamallıktır. Sevgi insanı birliğe, egoizm ise yalnızlığa götürür. Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.

Posting Komentar untuk "Sahte Sevgiyle Ilgili SöZler"