Eski AşK Ile Ilgili SöZler

The Best Eski Aşk Ile Ilgili Sözler 2022. — seni ne kadar sevdiğimi göremeyecek kadar aptalsın. “aşk bazen kalmakla gitmek arasındaki en büyük savaştır.

Bilgi Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş
Bilgi Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş from anlamli-guzelsozler.com

Aşk ile ilgili söylenmiş sözler. Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır. Sevgi en güzel duygulardan biridir.

Mevlana Celaleddin Rumi Aşk , Sevgi , Sevgili.


( can yücel) eğer bir yerde herkes eskileri özlüyorsa, bugünlerde sorun var, gelecek. Aşk ve öksürük, onları saklamak imkansız. Ya deliye aittir, ya ölüye.

Dokunmak Ise Çok Sonra Gelir.


“aşk bazen kalmakla gitmek arasındaki en büyük savaştır. Aşk ile ilgili sözler yazar sibel 24/03/2011 2 yorum. İkimizde birbirimizden habersizis sen hangi kalpler içindesin kim bilir ben ise hangi yalnız kalmış duygularıma ağlıyorum seni düşünüp kim bilebilir.

Sevmeyenin Aklı, Gerçekten Sevenin Kalbi Kazanır Bu Savaşı.”.


Birbirinden özel ve romantik aşk sözleri ile sevdiklerinize onu ne kadar sevdiğinizi. Sen yüzümdeki gülümseme, kalbimdeki atışsın. Onlar en başından beri birbirlerinin içindedir.

Eski De Kalan Acı Izler Bırakan Geçmiş Günlerin Telafisini Asla Gelecek Ile Yapamazsın.


O eski aşktan gönlün içinde yeniden şekiller meydana gelir. Geçmişi kaybedenin geieceği de kaimamıştı. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa.

Eski Bir Dost, Eski Bir Anı, Eski Bir Arkadaş, Eski Bir Zaman Dilimi, Eski Her Neyse Işte.


Gerçek bir sevginin hamurunda emek ve değer vermek vardır. Güzel sözler kategorisinde de yer alan en güncel, yeni ve resimli aşık sözlerine bu. Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır.

Posting Komentar untuk "Eski AşK Ile Ilgili SöZler"