Sevgiliye KüRtçE Sevgi SöZleri

Famous Sevgiliye Kürtçe Sevgi Sözleri Ideas. Dev jimin bernet = beni. Heta taliye = sonsuza dek.

Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri saf sevgi sozleri
Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri saf sevgi sozleri from safsevgisozleri.blogspot.com

Be te nabe = sensiz olmaz. Kürtçe sevgi aşk sözleri sayfamızda güzel sevgi sözlerini bulabilir, sizde eşinize sevgilinize sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Sevgiliye güzel sözler anlamlı sözler ve etkileyici sözler gibi birçok söz türünü içerisinde barındıran kürtçe sözler.

Ez Ji Çavete Ternabım Ben Gözlerine Doyamıyorum.


Bu nedenle kürtçe sözler ile ilgili birbirnden. Güzel kürtçe sevgi aşk sözleri kürtçe aşk şiirleri sözleri kürtçe aşk sözleri. Kurdish ı love you, kürtçe aşk sözleri resimli, kürtçe sevgi sözcükleri, kürtçe sevgiliye sözler.

Ruhun Bir Gün Seni Sevgiliye Taşıyacak.


Şewq dide = işık saçıyorsun. Zaten sevgi sözleri de internet üzerinde en çok arananlar arasında yer alıyor. Türkiye’de kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan kurmancidir.

Kürtçe Aşk Ve Sevgi Sözleri Kürtçe Blogundan Temin Edilir :) Kürtçe Gamteli Blogu Olarak Birçok Kürtçe Dilinde Çeviri Sayfası Yaptık Siz Sevgili Takipçilerimiz Için :) Sizlere.


Be te nabe = sensiz olmaz. Kürtçe sevgiliye aşk sözleri nisan 4 2020 admin 3. Kürtçe anlamlı aşk sözlerikürtçe güzel özlü sözlerkürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar.

Sevgi Ne Yerde Ne De Gökte.


Sizde eşinize sevgilinize kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Heta taliye = sonsuza dek. Güneş yüzlü annem ellerinden öperim.

Yine Anlamlı Sevgi Sözleri Resimli Ve Anlamlı Sevgi.


Sevgi sözcükleri kişiler arasında sevi bağlarını güçlendirir ve karşısındaki kişiye sevgiyi arttırır. Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz. Sevgili kürtçe içindeki çevirilerine dikkat et.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye KüRtçE Sevgi SöZleri"