HayatıNıN AşKıNa GüZel SöZler

Review Of Hayatının Aşkına Güzel Sözler 2022. Saf mantıksal düşünce, dünyayı anlamamız için yeterli. Ne kadar yakınım sana ve ne kadar uzak.

Sevgiliye Doğum Günü Söz Ve Mesajları
Sevgiliye Doğum Günü Söz Ve Mesajları from hepguzelsozler.com

Hayat zor sözleri , hayat sözleri. Ayrıca hayata dair yazılar sayfasından hayata dair uzun kısa yazılara da. Fakat bir kere mat edersin.

Her Alışkanlık Elimizi Daha Becerikli, Aklımızı Ise Daha Beceriksiz Hale Sokar.


Aşkıma güzel sözler siz de bu sözlerle tam bir aşk ziyafeti çekebilir, tadına doyum olmayan bu. Gülümsedi ve cevap verdi, o iyi.” “seninle tanışmak bana yetersiz olduğumu ve hayatı tek başıma yaşayamayacağımı. İyi yaşamak için acele et ve şunu bil ki her gün, başlı başına bir hayattır.

Gençlik Isyansız Hayat Alemsiz Olmaz.


Hayatın değeri, uzun yaşamasından değil, iyi. İçsen de tükenir içmesen de. Hayat ile ilgili manalı sözler gerek sevdiklerinize göndermek için gerekse de yaşamın ne olduğunu bir nebze daha iyi anlayabilmek ve kavramak için de yararlı olmaktadır.

(Nietzsche) Affetmek En Büyük Erdemdir, Affedin.


Şair sözleri, ünlü şairlerin sözleri, şairlerin sözleri, şairlerden güzel sözler yer almaktadır. En güzel platonik aşk sözlerini sizler için bir araya getirdik. Seni de bu sevgimle doldurmak istiyorum benim güzel sevgilim.

Yaşamak, Yeryüzünde En Nadir Rastlanan Şeydir, Insanların Çoğu, Yalnızca Var Oluyorlar O Kadar.


Bize yaşamayı, hayat geçtikten sonra öğretiyorlar. Ne avutur ki beni, kendimden başka? Sen yeter ki “kim o” de.

Hayat Çok Yönlü Olsa Ve.


Benim en güzel yanımsın, hayat arkadaşım, eşim, canım her şeyim. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Fazla değil işte, her saniye.

Posting Komentar untuk "HayatıNıN AşKıNa GüZel SöZler"