KüRtçE Sevgi SöZcüKleri

Famous Kürtçe Sevgi Sözcükleri Ideas. Join facebook to connect with sevgi sözcükleri and others you may know. Evet sayın başkan seni seviyorum sizin.

Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri
Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri from www.xn--krtler-3ya.com

Yahut kürtçe hüzünlü sözler de bu kelimeler ile oluşmaktadır. Min ji bir nek = beni unutma. Bu kente bir daha gelwer ser tirba minhüzün harcadı benimalokalbimi bıraktımez bûm şevreş û sipîkeçe tu jiyanigulnişanez bi gorihêvî nemaeden buluroy felek /.

Sevgi Sözcükleri Kişiler Arasında Sevi Bağlarını Güçlendirir Ve Karşısındaki Kişiye Sevgiyi Arttırır.


You can easily learn the standard kurmanji with our simple and practical application that we designed for the kurmanji dialect of kurdish. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and. Lütfen arkadaşlariniza sayfamizi önermeyi̇ unutmayin

Kürtçe Sıfır Rakamı Nasıl Söylenir Nasıl Okunur ?


11,137 likes · 2 talking about this. Linki tıklayarak sözlüğe erişebilirsiniz ! Bunlara kürtçe hejmarên hokerîn (zarf sayıları) de denmiştir.

Join Facebook To Connect With Sevgi Sözcükleri And Others You May Know.


Du bi du, dido dido. Translation of 'words of love' by the beatles from english to turkis Facebook gives people the power to share and makes the world more open and.

Min Ji Bir Nek = Beni Unutma.


Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim. Şewq dide = işık saçıyorsun. Kürtçe öğrenmek isteyen herkese kucak dolusu sevgiler.türkiye'nin ve dünyanın neresinde olursanız olun bu videolar sayesinde kürtçe dilinde çokkk çokkk ilerl.

Hem De Hızlı Ve Kolay Bir Şekilde.


Yeko yeko, yek bi yek, yeke yek. Kürtçe aşk ve sevgi̇ sözleri̇. Join facebook to connect with sevgi sozcukleri and others you may know.

Posting Komentar untuk "KüRtçE Sevgi SöZcüKleri"