KüRtçE TüRkçE AşK SöZleri

Cool Kürtçe Türkçe Aşk Sözleri Ideas. Kürtçe anlamlı aşk sözleri,kürtçe güzel özlü sözler,kürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar. Sizler için en çok kullanılan kürtçe aşk sözlerini türkçe anlamları ile birlikte derledik.

Kürtçe Aşk şiirleri Ve Türkçe Anlamları aşk sözleri uzun
Kürtçe Aşk şiirleri Ve Türkçe Anlamları aşk sözleri uzun from asksozleriuzun.blogspot.com

Anasayfa » kürtçe çeviri » kürtçe sevgi aşk sözleri. Tu yamini ez ye teme. Sen benimsin ben de senin.

Dev Jimin Bernet = Beni.


~ xaçirek ~evîn xaçirêkek tenge li botankeziyeke, difire li vî waradile min bû kevokeke li gabarêxwezî zimanê rê heba û bigotakî û kê pişta xwe sipart van zi. Anasayfa » kürtçe çeviri » kürtçe sevgi aşk sözleri. En güzel anlamlı kürtçe sözler ile whatsapp durumda instagram biyografi sözünde kendinizi ifade edebilirsiniz.

Qurbana Te Bim Kurban Olurum Sana.


Sizde eşinize sevgilinize kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Tu damaremidi xunamıni = sen damarımdaki kanımsın. Tu yamini ez ye teme.

Kürtçe Anlamlı Aşk Sözleri,Kürtçe Güzel Özlü Sözler,Kürtçe Sevgiliye Söylenebilecek En Güzel Sözler Mesajlar.


Aram tigran zîmane kurdî sözleri ve türkçe çevirisi. Heta taliye = sonsuza dek. ~ oy yarê ~oy yarê, oy hevalêstêrka şevên tarîhevya dilên sarînabînim tu jimin dûrîji bo hevyen azadîyêşîn bûye lê ser zagrosêderket jor nayê xwarêoy yarê, o.

Sizler Için En Çok Kullanılan Kürtçe Aşk Sözlerini Türkçe Anlamları Ile Birlikte Derledik.


Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni. Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir kürtçe aşk sözünü yorum kısmına. Heta taliye tu yamini = sonsuza dek benimsin.

Sizler De Azerice Aşk Sözleri, Resimli Azeri Sözleri Ve Sevgiliye Söylenecek En Güzel Azeri Aşk Sözlerini Sosyal Medya Hesaplarından Paylaşabilirsiniz.


~ wey lo dilo ~weylo dilo çi halebirîn kûre dinalespî bûye wek berfêxwezil negota kaleax lo dilo dilê minrezîl bûye dilê minpêt û agir mi geryaşewat xistîye. Aşk sınırları ve coğrafyaları aşabilir bu yüzden sizler için i̇ngilizce aşk sözleri de derledik. Aşk sözleri kürtçe türkçe agustus 17, 2020 posting komentar te bi malê.

Posting Komentar untuk "KüRtçE TüRkçE AşK SöZleri"