AğıR Abi Intikam SöZleri

Cool Ağır Abi Intikam Sözleri 2022. En iyi laf sokucu sözler, laf sokan sözler, en iyi atarlı sözler, en iyi intikam sözler, sitemli sözler, acı sözler, ağır abi sözleri, acıklı sözler haberimizin içerisinde yer alıyor. Ağır abi dediğin sevdi mi tam sever, saygısı sonsuz sevgisi ebedi olur.

Abi Ye Sözleri Yaşanacak Dünya
Abi Ye Sözleri Yaşanacak Dünya from yasanacakdunya.net

Nice delikanlılar gördük kolunda kız cebinde emanet arkasında sürü. Hani derler ya bir konuşursam yer yerinden oynar diye. Herkesin gecesi, kendi yarası kadar derindir.

Hani Derler Ya Bir Konuşursam Yer Yerinden Oynar Diye.


* biz popüler değiliz adamız, bizim durumlarımız değil adamlığımız beğenilir. En güzel ağır abi sözlere yer verilmiştir. Aşk bir gün biter dert bir gün biter artistliğe ne gerek var efendi olun yeter.

Ağır Abi Sözleri Bölümünde Hoşunuza Giden Sözleri Tüm Sevdikleriniz Ile Kısa Mesaj Olarak Paylaşabilir, Dilerseniz Twitter, Facebook, Veya İnstagram Gibi Sosyal Medya.


Ağır abi dediğin sevdi mi tam sever, saygısı sonsuz sevgisi ebedi olur. Erkek adam hata yapar, ama. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden.

Ben Tiksinir Geçerim, Benlik Bir Durum Yok.


İntikam ve nefret sana tek kalan. Güzelliğin şarap koyusu… i̇çtikçe acıtıyor yudumlar. Kan kussa ciğerlerim, seni içime çekmeye devam ederim.

Saygıda Kusur Ettiysem Vardır Bir Bildiğim.!!


Kimine göre yalanım kimine göre kralım ben adamına. Sersemler, intikamın tatlı olduğuna inanırlar. Ağır abi sözleri genellik dizilerden ve filmlerdeki sahnelerden sonra ilgi konusu oluyor.

En Anlamlı Sözlerin Sitesinde Bu Sayfada Da Sizlere Ağır.


O ne yapılacağını iyi bilir. Bu saatten sonra kırılmayı hak eden paramparça olur herkese. Benim yaptığım yanlış değil, gereken.

Posting Komentar untuk "AğıR Abi Intikam SöZleri"