AşK Adam SeçIyor SöZleri

Awasome Aşk Adam Seçiyor Sözleri 2022. Bu şarkı sözü 12 ocak. Aşk adam seçiyor ne zor geliyor.

İlyas Yalçıntaş Aşk Adam Seçiyor Şarkısı Sözleri Forum Aski Türkiye
İlyas Yalçıntaş Aşk Adam Seçiyor Şarkısı Sözleri Forum Aski Türkiye from www.forumaski.com

İlyas yalçintaş aşk adam seçi̇yor şarki sözleri̇. Neler nele ya k ılmış gizlice. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum.

Felsefe Sus Sahi̇bi̇nden Çok Temi̇z Aşk Aşktan Ötesi̇ Aşk Adam Seçer Koyver Aşk.


Bu içerik için hata bildir. İlyas yalçıntaş aşk adam seçiyor şarkı sözleri: Kalıp yanına git alma beni.

Söz Ve Müzik :İlyas Yalçıntaşsözleri :Geldi Son Demi Bune Zehirmiş Aşk Oyunudelilik Bu Sevdaher Anına Yandımgeldi Son Demi Bune Zehirmiş Aşk Oyunudelilik Bu.


Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum. Geldi son demi bu ne zehirmiş aşk oyunu delilik bu sevda her anına yandım ah o tenine neler nele. Aşk adam seçiyor ne zor geliyor.

Kalıp Yanına Git Alma Beni.


Geldi son demi bu / ne zehirmiş aşk oyunu / delilik bu sevda / her anına yandım / ah o tenine / neler neler yakılmış gizliçe / çoğalmış her adın bende. Aliço aşk adam seçiyor şarkını dinlemek ve şarkı sözlerini görmek için tıklayınız! Bu içerik müzik eğitimi amacı ile yayımlanmış olup hakları kendi.

İlyas Yalçıntaş Aşk Adam Seçiyor Şarkısı 7/24 Dinle Ile Ücretsiz Olarak Dinleyebilirsiniz.


Ah o tenine neler nele yakılmış gizlice çoğalmış her adın bende. Aşk adam seçiyor ne zor geliyor d#m g#m kalıp yanına git alma beni d#m c#m zaten uzak vazgeçtim f# sen de unut rastgele. Ve yalansa aşk kalbimin içinden söküp al ve yak.

Ahh O Tenine Neler Neler Yakılmış Gizlice.


İlyas yalçıntaş aşk adam seçiyor şarkı sözleri geldi son demi bu ne zehirmiş aşk oyunu delilik bu sevda her anına yandım ah o tenine neler nele yakılmış gizlice çoğalmış her adın bende. İlyas yalçintaş aşk adam seçi̇yor şarki sözleri̇. Uzun seni seviyorum sozleri sevgiliye sozler 2021 uzunsozler com.

Posting Komentar untuk "AşK Adam SeçIyor SöZleri"