AşKıNı Itiraf Ederken SöYlenecek SöZler

Awasome Aşkını Itiraf Ederken Söylenecek Sözler References. Ha aşkını itiraf ettiğin kişinin cevabı ne. Sen yaşadığım bir ömür, en güzel günlerimsin!

Ey Sevgili! Aşkına kanmaya muhtaç olan bir yürek bekler seni, yıldızlı
Ey Sevgili! Aşkına kanmaya muhtaç olan bir yürek bekler seni, yıldızlı from www.pinterest.com

Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin. Yolunda türap olan bu gönlümü, çöle savurma ey yar! İşte aşkın en masum bu haline kavuştuğunda itiraf etmek için can.

Aşkını Itiraf Ederken Söylenecek Sözler.


Aşkını sevgiliye anlatmakta zorlanan kişiler içinde şairler devreye girmiştir. Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicbir sey seni. Bir yengece, doğru yürümesini asla öğretemezsiniz.

Gelmeyeceğini Bile Bile Beklemek Saflık Değil, Aşktır.


Fazla değil işte, her saniye. Genelde ulaşılmaz olan hep aşk olur. Güzel sözler hep ona yakışır, birinin kötü bir laf etmesine izin vermez, içinden biriymiş gibi onu korumaya çalışırsın.

Mürekkepten Denizler, Kâğıttan Gemiler Yaptım.


Sevgiliye aşkını itiraf etme sözleri. Sevgiliye söylenecek en güzel sözler. ( napoleon ) kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz.

Hasret De Sen, Ben De Sen!


Sen yaşadığım bir ömür, en güzel günlerimsin! Boş insanlarla içi dolu hayaller kuramazsınız. İşte aşkın en masum bu haline kavuştuğunda itiraf etmek için can.

Kalbimde Mayhoş Bir Sızı Ve Uçuşan Kelebekler.


Öyle bir his var ki içimde. Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. Nazlim k 22 ağustos 2019.

Posting Komentar untuk "AşKıNı Itiraf Ederken SöYlenecek SöZler"