KüRtçE AşK SöZleri Whatsapp

Review Of Kürtçe Aşk Sözleri Whatsapp References. Dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber. Kürtçe aşk sözleri duygusal kürtçe aşk sözleri resimli kürtçe aşk sözleri whatsapp kürtçeaşk sözleri damar kürtçe aşk sözleri.

En Güzel 500 WhatsApp Durum Sözleri Aşk, Sevgi, Komik, Dini
En Güzel 500 WhatsApp Durum Sözleri Aşk, Sevgi, Komik, Dini from www.teknozum.com

By ayten november 30, 2020, 12:03 pm 4.4k views. ( aklı hafif olanın yükü ağır olur.) zimanê dirêj darkukê serê xwedîyê xwe ye. İşte bu tür durumlarda kürt olan kişiler.

(Uzun Dil, Sahibinin Başına Ağaçkakandır.) Li.


Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. Türkiye’de kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan kurmancidir. Eqlé sıvık, baré gıran e.

Gamteli Bilgi Güncelle Sözlük Yaşam Kadın Kürtçe Nedir Liste Kufurler Aşk Resimler Erkek Şarkı Sözleri Lyrics Survivor.


Min ji bir nek = beni unutma. Heta taliye = sonsuza dek. Hespeki çekim paye savurkim te dunyaye=.

Ekmeğime Hoşçakai Sürdün Ya Sen, Ben Şimdi ‘Aşk’ Karınia;


Çoğu insan sevdikleri insanlara kendi dilleriyle sevgilerini belirtip onları sevindirmek istiyordur. Ötesi de yok gerisi de! Be te nabe = sensiz olmaz.

Kürtçe Whatsapp Durumları Sayfamızda Whatsapp Üzerinde Kullanabileceğiniz Kürtçe Durum Sözlerini Sizler Için Derledik, Dilediğiniz Zaman Facebook, Twitter, Whatsapp.


Öiürsem beni yârimin kaibine gömün. İşte tüm komik sözler i̇şte tüm komik sözler sayfa i̇çeriği. Ekmeğime hoşçakai sürdün ya sen, ben şimdi ‘aşk’ karınia;

İşte Bu Tür Durumlarda Kürt Olan Kişiler.


By ayten november 30, 2020, 12:03 pm 4.4k views. Sözleri kürtçe whatsapp durumları kürtçe güzel paylaşımlarkürtçe güzel. Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz.

Posting Komentar untuk "KüRtçE AşK SöZleri Whatsapp"