KüRtçE KıSa AşK SöZleri Ve Anlamları

List Of Kürtçe Kısa Aşk Sözleri Ve Anlamları 2022. Kürtçe güzel sözler ve türkçe anlamları a'dan z'ye kürtçe söylenmiş anlamlı cümler. Basit kürtçe aşk cümleleri sevgilinizi.

GÜZEL ANLAMLI SÖZLER Bu yazımızda sizlere birbirinden değerli anlamlı
GÜZEL ANLAMLI SÖZLER Bu yazımızda sizlere birbirinden değerli anlamlı from www.pinterest.com

Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir kürtçe aşk sözünü yorum kısmına. Heta taliye = sonsuza dek. Sevdiğiniz birini ona küçük süprizler yaparak mutlu edebilirsiz.

Kürtçe Aşk Sözleri Yazımız Da.


Kürtçe ev eşyaları ve araç gereçleri isimleri; Kürtçe anlamlı sözler, kürtçe güzel sözler, kürtçe ağır sözler, kürtçe kısa sözler ve kürtçe aşk sözleri de bulunmaktadır. Kürtçe doğum günü kutlama mesajları;

Kürtçe Xweşike Spi Boz E Deste / Wek Ezman E Çave We Ji Bo Min E.


En güzel kürtçe aşk sözleri sayfamızda kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile sozlersitesi.combaraber anlamlarını da anlamanız için türkçe karşılığını da. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Seyda perinçek gava tu çu piştî te sözleri ve türkçe.

İngilizce En Güzel Aşk Sözleri Ve Türkçe Anlamları Bu Sayfada Sizler Için Hazırladığım İngilizce Aşk Sözler I Ingilizce Aşk Sözleri Aşk Mesajları Nı Ve Kısa Aşk Sözleri Ni Bulabilirsiniz.


Kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim. Ama yemin ettim harika be ben çok seviyorum böyle şeyleri hastasıyım ben ya imdat hastasıyım ben….

Anlamlı Kısa Sözler,Anlamlı Sözler,Kısa Sözler,Aşk Sözleri,Düşündürücü Sözler,İngilizce Anlamlı Sözler,Resimli Aşk Sözleri.


İçerikte kürtçe sözlerin yanı sıra; Yani dostlarım, sevginizi aşk sözleri, romantik güzel aşk sözleri kısa mesajları ve güzel aşk görüntüleri ile. Yazımızda yer alan tüm kürtçe.

Sizler Için En Çok Kullanılan Kürtçe Aşk Sözlerini Türkçe Anlamları Ile Birlikte Derledik.


Aşagıda yer alan kürtçe aşk sözleri türkçe anlamları. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında kürtçe bilseydim. Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları kürtçe xweşike spi boz e deste wek ezman e çave we ji bo min e strane we gul.

Posting Komentar untuk "KüRtçE KıSa AşK SöZleri Ve Anlamları"