Lazca Ask Kelimeleri

Cool Lazca Ask Kelimeleri References. Laz enstitüsü laz halkının dilini lazca ve megrelce ve bütün kültür. Az bilinen osmanlıca kelimeler ve anlamları xi.

Lazca Sevgi Kelimeleri Ve Anlamları harika aşk sözleri
Lazca Sevgi Kelimeleri Ve Anlamları harika aşk sözleri from harika-ask-sozleri.blogspot.com

Lazca sevgi kelimeleri ve anlamları. Skani̇suzi̇ ham skudala mu voğoda. Başında lazca olan 1 kelime var.

Lazca Kelimelere Bayılıyorum En Çokta Sevgiliye Söylenen Örnek.


Sevgiliye hitaplar yazımızda güzel hitap şekilleri erkek sevgiliye hitap sevgiliye söylenecek güzel kelimeleri bulabilirsiniz. A dan z ye kadar bazı lazca kelimeler ve anlamları aşağıdadır. N ile başlayan lazca kelimeler ve türkçe anlamları.

Kız Veya Erkek Sevgiliye Söylenebilecek Kelimeleri Aşağıda Derledik Sizde Aşağıdaki Kelimelerle.


Eğer seçim yapmakta zorlanıyorsan sevgiliye özel kelimeler bulamam diye endişe ediyorsan bu önerilerimizden sana en sıcak gelenleri aklının bir köşesinde tut. Lazca aşk kelimeleri ve anlamları. Lazca aşk cümleleri̇ / oropaşi̇ lazuri̇ tkvalape.

Aşı Olanların Koluna Mıknatıs Yapışıyor Iddiası 103.


Lazcadaki yabancı kelimeler için sözlükçe bu çalışma evvelâ amatör bir çaba olarak görülmeli ve lazcadaki tüm yabancı kelimeleri kapsadığı iddiasını. Lazca sevgi kelimeleri ve anlamları. Lazca kelime türetme listesi ve kelime anlamları.

Kürtçe Ermenice Gürcüce Gibi Yerel Bir Dildir Ve Kendine Has Alfabesi Vardır Latin Harfleriylede Yazılır.


Lazca ile başlayan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Qoropaş tkvalape (lazca aşk cümleleri) 5 mayıs 2020. Lazca ask kelimeleri juni 05, 2021 posting komentar nazi̇mi̇ va vore çi̇ şi̇i̇repe memaxuko nenaşen.

Ayrıca, Lazca Kelimesinin Anlamı Nedir?


Ne guzel kelime ilham verici sozler ilham veren sozler deyisler. Lazca karadeniz kızı ne demek. Ayrıca lazca isimlerin anlamları sayı ve.

Posting Komentar untuk "Lazca Ask Kelimeleri"