MevlananıN AşK Ile Ilgili SöZleri

Famous Mevlananın Aşk Ile Ilgili Sözleri References. Bademin acısı ve tatlısı görünüşte birdir, ayırt edilemez. Kusur şunda ki, onların şekilleri, görünüşleri bir ama gönülleri bir değil;.

Resimli Mevlana Sözleri 2015 Güzel Sözler
Resimli Mevlana Sözleri 2015 Güzel Sözler from cokiyiabi.com

Mevlana’nın en çok karşımıza çıkan sabır, aşk ve sevgiyi anlatan sözleri ise şu şekilde; Bu sayfamızda mevlana sözleri, mevlana nasihatları, mevlana’nın nasihatları, mevlana mesajları, mevlanın sözleri konulu bir yazı hazırladık. Aşk demekte yanıp kül olmaktır.

Yolumdaysan Başım Feda Yoluna Ama Bil.


Gerek yok her sözü laf ile beyana. Mevlana sözün özü i̇le i̇lgili sözleri. Bu sözleri, içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır, etkileşim yaratırız.

Mevlana Şiirleri Ve Mevlana Aşk Şiirleri Ve Mevlana Şiir Sözleri Yer Alır.


Bizim sözlerimizin hepsi nakit, başkalarınınki nakildir. Sual de bilgiden doğar cevap da. Mevlana'nın aşk ile ilgili 83 sözünü resimli olarak bu sayfada bulabilirsiniz.

Kimde Bir Güzellik Varsa Bilsin Ki Ödünçtür.


Gel şi̇i̇ri̇ gel, gel, ne olursan ol yine gel, i̇ster kafir, ister mecusi, i̇ster puta tapan ol yine. Bademin acısı ve tatlısı görünüşte birdir, ayırt edilemez. Kar gibi yağıp yeryüzünü kaplasan da, güneşin varlığıyla yok olup gidersin….

Mevlana’nın Aşk İle Ligi Söylediği Özlü.


Burada hep lütuf var bağış var. Mevlana nin esine olan aski guzel soz ilham verici sozler ozlu sozler. Aşk, her şeydedir ama hiç bir şeyde görünmez.

Cahil Kimsenin Yanında Kitap Gibi Sessiz Ol.


Özlü sözler deyince ilk akla. Küçük bir aşkı söndürür, büyük bir aşkı daha da güçlendirir. Ruminin susmak ile ilgili sözleri.

Posting Komentar untuk "MevlananıN AşK Ile Ilgili SöZleri"