Osho Sevgi SöZleri

Famous Osho Sevgi Sözleri 2022. Aşkın seni harekete geçirdiği şekilde hareket et. “sevgi tam özgürlük verir, sevgi özgürlüktür.

Osho sözleri Hayat, sevgi, aşk ile ilgil etkileyici alıntıları SözümSöz
Osho sözleri Hayat, sevgi, aşk ile ilgil etkileyici alıntıları SözümSöz from sozumsoz.com

Sadece egoistçe aşkta büyük bir bölünme vardır, seven ve sevilen ayrılır. Bu sayfada ki osho sözleri tamamen. Güçiü rüzgâriar seni oraya buraya sürükiüyorsa, oniara direnme:

Oniar, Sen Direndiğin Için Güçiü.


Onu derin sevginin içinde erit, böylelikle o kaybolsun ve sen okyanusun parçası haline gel. Sakın unutma ne zaman karşına bir seçenek. Sevgi birisinin, bir şekilde seni.

Güçlü Rüzgârlar Seni Oraya Buraya Sürüklüyorsa, Onlara.


Sevgi seni özgürleştirir, sevgi sana özgürlük verir fakat bu sevgi sadece meditasyon aracılığıyla gelebilir, bunun başka bir yolu yoktur. Arkadaşa, eşe, sevgiliye ve kanka ile paylaşabileceğiniz en özel ve güzel anlamlı sevgi sözlerinden oluşan bir yazı hazırladık. Gerçek aşkta sadece sevgi olur, bir çiçek açma, güzel bir koku, bir erime, bir birleşme yaşanır.

Gerçek Disipline Sahip Bir Adam Asla Biriktirmez;


Toplum seni yozlaştırmadan, kirletmeden, sana karışmadan, seni planlamadan ve senin doğanı. Dostoyevski gerçek bir sevgi varsa eğer vazgeçmek. Sevgi seni özgürleştirir, sevgi sana özgürlük verir fakat bu sevgi sadece meditasyon aracılığıyla gelebilir, bunun başka bir yolu yoktur.

Çünkü Ilişki Kurulacak Iki Insan Yoktur.


Eğer sen seversen büyük oiuriar. Ayrılık kaçınılmaz bir sondur kimse istemez ama gereklidir. Aşkın seni harekete geçirdiği şekilde hareket et.

Güçiü Rüzgâriar Seni Oraya Buraya Sürükiüyorsa, Oniara Direnme:


Osho sözleri kısa, osho sözleri resimli, osho sözleri, osho sözleri tumblr, osho sözleri anlamlı. Gerçek disipline sahip bir adam asla biriktirmez; Ya benim gözyaşlarım gereksiz ya da uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz.

Posting Komentar untuk "Osho Sevgi SöZleri"