YazarlarıN GüZel AşK SöZleri

The Best Yazarların Güzel Aşk Sözleri 2022. Yazarların söylediği sözler açtım yüreğimin bütün pencerelerini, o'na tutulasım var. nurdan karacabey eğer bu hayatta illa kıymet bi. Beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılıyorsun.

Resimli Aşk Sözleri, 2020 Aşk sözleri, Aşk, Güzel söz
Resimli Aşk Sözleri, 2020 Aşk sözleri, Aşk, Güzel söz from www.pinterest.fr

Mutluluğum belki de şundan ileri geliyor: Hem de yaşanıp bittikten soğuyup küllendikten sonra. Onların sözleri ve cümleleri bizim anlatamadığımız birçok duyguyu anlatır.

Bu Güzel Sayfamızda Sizler Için Yazarların En Güzel Aşk Sözlerini Hazırladık.


Göz görmeyince, kalp unutuyor sanıyorlar. Birisi mutluluğu ya da erdemiyle övünüyorsa, onda bu ikisi de yok demektir. Orada hayal kırıklığına yer yok.

Beklentin Ne Kadar Çok Olursa, O Kadar Kırılıyorsun.


Güzel mesajlar,ünlü sözleri,aşk sözleri,dini sözler,doğum günü mesajları gibi birçok. Yazarların söylediği sözler açtım yüreğimin bütün pencerelerini, o'na tutulasım var. nurdan karacabey eğer bu hayatta illa kıymet bi. (herman hesse) yazmak iyidir, ama düşünmek daha iyi;

Seni Gördüğüm Günden Beri Içtiğim Su Gönlümde Ki Ateşi Söndürmez Oldu.


Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Aşk dağıldıkça azalan bir şey değildir. sabahattin ali. Ömründen nasibin, kendini sevgiliden mesut bulduğun andan.

Derler Ki Aşk Da Unutulurmuş Her Şey Gibi.


Dünyanın ve ülkemizin en önemli şairlerinin güzel sözler içeriği burada… okurken büyük keyif duyacağınız bu sözleri facebook, twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabilir,. Onların sözleri ve cümleleri bizim anlatamadığımız birçok duyguyu anlatır. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki.

Akıllılık Iyidir, Ama Sabretmek Daha Iyi.


Bende olanlara seviniyor, olmayanların üzerine de düşmüyorum. Bu kalp her geçen gün daha da hatırlıyor. Aşk çöllerde susuz kalmak, okyanusta boğulmak gibidir.

Posting Komentar untuk "YazarlarıN GüZel AşK SöZleri"