Zazaca AşK GüZel SöZler

Awasome Zazaca Aşk Güzel Sözler 2022. (akan su akacağı kulvarıda aşındırır) her çı zano wenca buro. Sen benim aklım ve kalbim arasında kalan ve hiçbir zaman karar veremediğim en güzel çaresizliğimsin.

Aşk Sözleri Zazaca aşk şiiri kısa
Aşk Sözleri Zazaca aşk şiiri kısa from asksiirikisa.blogspot.com

Sevgiliye romantik sözler uzun uzun kurulmalı ve alt metinde her zaman aşkın en güzel hali yatmalı. Bazen aşk iki lafı bir araya getirememektir. 40820 sayfa 1 toplam 7 sayfadan 1 2 3.

Anadilimiz Zazaca'da Günün Sözleri, Anlamlı, Güzel Sözler Burada.


Deste cineke ra xesil est zi, a cinek rinda. Aşkı gören yok, duyandan da haber yok. Gideceğimiz tüm hikayeleri anlatacağız elbette.

Bazen Aşk Iki Lafı Bir Araya Getirememektir.


Zazaca güzel sözler aşk september 07, 2020 posting komentar bu dünyada herkese yetecek kadar sevgi var yeter ki insanlar aramayı bilsin. At tayını tanır awe ki bi weng sona cıra biterse. ♥ “sevgin, varlığın ve etrafımızdaki dünyayı iyileştirme arzun için teşekkür ederim.

Aşk Mesajları, Uzun Aşk Mesajları, Uzun Aşk Mesajları 2019, Romantik Aşk Mesajları, Uzun Romantik Aşk Mesajları, Sevgiliye Uzun Aşk Mesajları Sevgilinize Uzun Uzun.


Güzel aşk dolu sözler ise size bu duyguyu en çok hissettirecek sözlerdir. Zazaca güzel sözler zazaca sözler zazaca aşk sözleri. Eze te buxum = seni yicem.

(Eşek Ne Bilir Yonca Yemesini) Beygir, Istora Xo.


Society & culture website ·. Sevgilinizle paylaşılabilecek en güzel sözlerden oluşan yazımızda güzel aşk sözleri etkileyici, sevgiliye anlamlı aşk sözleri ve sevgilime aşk sözlerini de okuyabilirsiniz. Zazaca güzel sözler zazaca sözler zazaca aşk sözleri bir önceki yazımız olan temiz çevre ile ilgili sözler başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kısa Aşk Sözleri Ile Sevgiliye Söylenecek Romantik Güzel Sözler Kısa.


Akla gelebilecek hemen hemen her konuda söylenen bir çok güzel söze rastlamak. Zazaca güzel sözler ile atasözleri ve anlamları. 40820 sayfa 1 toplam 7 sayfadan 1 2 3.

Posting Komentar untuk "Zazaca AşK GüZel SöZler"