Askere AşK SöZler

Famous Askere Aşk Sözler 2022. Bu yazımızda asker sözleri, duygusal asker sözleri, askere söylenecek en güzel sözler, şafak sözleri atarsa, şafak sayma sözleri bulabilirsiniz. Askere dua edin, teröre lanet edin.

Vali Sonel’den Yaralı Askere Balayı Sözü Son Dakika
Vali Sonel’den Yaralı Askere Balayı Sözü Son Dakika from www.sondakika.com

Her erkek doğduğu andan itibaren askere gideceği güne hazırlanır. Askere gitmeden sana olan özlemim bitmemişti ki şimdi bitsin. Yiğidim bugün askere gidiyorsun merak etme bizi namusuna tek bir kelam bile getirmeyeceğimizi bilmelisin.

Pişmanlık Sarar Seni O Günleri Anlarsın Oturup Bu Aşk Için.


İşte özel olarak kullanılabilecek asker sözleri: Vatanı korumak her gencin elinde olmayan bir anahtardır. Askere güzel sözler, teskereler i̇çin sözler, askere giden sevgiliye aşk sözleri, resimli teskereler sözleri, askere hayırlı teskereler sözleri.

Askere Giderken Sevdiklerini Geride Bırakan Kişiler Ise En Güzel Sözler Ile Uğurlanmalıdır.


En anlamlı asker uğurlama sözleri ve asker yolu bekleyenler için güzel sözler arasından tercih imkanı. Askere gitmeden sana olan özlemim bitmemişti ki şimdi bitsin. Asker uğurlama sözleri, asker uğurlama mesajları, askere gidenlere söylenen sözler, askere gidene söylenecek güzel sözler, asker uğurlarken söylenen sözler.

Hayırlı Teskereler Mesajları Yazımız Da;


Artık kavuşmamıza çok az kaldı canım birtanecik sevgilim. Vatan için gidiyorum, senin için döneceğim! Askere dua edin, teröre lanet edin.

Askerdeyseniz Ya Da Askere Giden Dostunuz, Sevdiğiniz Varsa Asker Sözleri, Asker Yareni Sözleri, Duygusal Asker Sözleri, Asker Sevgiliye.


Ne kadar ayrı kalsak da aşkımız giderek büyümekte canım sevgilim. Askere gidiyorsanız veya askere giden sevdikleriniz varsa güzel sözler söyleyerek yüzlerini güldürebilir, onları cesaretlendirebilirsiniz. Asker olacak kişinin moralini yüksek tutması ve onlara güzel temennilerde bulunmak için sözler söyleyebilirsiniz.

Askere Giden Kişi Arkasında Sevdiğini Bırakarak Hasret Çekmektedir.


Vatan bize, kozan size, kızlar allah’a emanet. Bu kadar değerli ve kutsal sayılan askerlik sürecinde askere giden evlatlara. Samsun’da var iskele yarim gitti askere kurban olam yüzbaşı ver yarime teskere.

Posting Komentar untuk "Askere AşK SöZler"