Iyi Geceler Sevgilim Resimli

Famous Iyi Geceler Sevgilim Resimli Ideas. De gidin yatın hayden ses etmende uyaverem accık gari. Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma.

İyi Geceler Sevgilim Sözleri, İyi Geceler Aşkım Sözleri Pek Güzel Sözler
İyi Geceler Sevgilim Sözleri, İyi Geceler Aşkım Sözleri Pek Güzel Sözler from www.pekguzelsozler.com

Seni sürekli gülümsetmeye çalışmam bu yüzdendir. Gece uyumadan önce yüzünde küçük belki daha büyü bir gülümseme ile. Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyi ki varsın.

En Tatlı Uykular En Güzel Rüyalar Senin Olsun.


En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör sevgilim. Seni sürekli gülümsetmeye çalışmam bu yüzdendir. İyi geceler mesajları 2022 içeriğinde gelmiş geçmiş en iyi iyi geceler mesajlarını bulabilir, en beğendiğiniz iyi geceler mesajlarını resimli olarak gönderebilirsiniz.i̇şte, sevgiliye gönderilecek.

Unuturum Diye Uyudum, Yine Seninle Uyandım.


Anlamlı, etkileyici i̇yi geceler mesajları. Masum gecelerin en tatlı ve güzel rüyaları seninle olsun, i̇yi geceler olsun bebeğim. Bir damla mutluluk sarar içimi, kıpırdar ve yanar kor ateşlerde.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları, Sevgiliye İyi Geceler Sözleri, Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Yer Almaktadır.


Hemen sabah olsun diye gözlerimi kapatacağım, iyi geceler sevgilim. Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun, en güzel geceler senin olsun. İyi geceler benim bir tanecik sevgilim.

De Gidin Yatın Hayden Ses Etmende Uyaverem Accık Gari.


Biraz o tarafa gitsene yataktan düşücem şimdi bak:). Sevgi ve umut her zaman kalbinde olsun dostum iyi geceler. Sevgiliye i̇yi geceler sözleri dir.

Seni Her Zamankinden Daha Çok Seviyorum Bu Gece, Iyi Geceler Bir Tanem.


Site içerisinde sözler, mesajlar, resimli sözler, şiirler, burçlar, burç uyumları, emojiler,. Aşkıma en güzel i̇yi geceler şiirleri. Seni görebilmek, seni yaşayabilmek olsun diye.

Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Sevgilim Resimli"