KüRtçE TüRkçE AşK SöZleri KıSa

+19 Kürtçe Türkçe Aşk Sözleri Kısa Ideas. Share your ideas and creativity with pinterest. Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamlar.

Kurban Olayım Sana Kürtçe Ne Demek Kürtçe Nasıl Söylenir ?KB Blog
Kurban Olayım Sana Kürtçe Ne Demek Kürtçe Nasıl Söylenir ?KB Blog from kurtcebilgi.blogspot.com

Kürtçe anlamlı sözler, kürtçe güzel sözler, kürtçe ağır sözler, kürtçe kısa sözler ve kürtçe aşk sözleri de bulunmaktadır. Her dilde olduğu gibi kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. En güzel resimli kürtçe sözler.

Heta Taliye Tu Yamini = Sonsuza Dek Benimsin.


Kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile baraber anlamlarını da anlamanız için. Sigorta acentesi açmak için gerekli şartlar 2021 sigorta acentesi açmak için gerekli şartlar 2021. Şewq dide = işık saçıyorsun.

3795 Likes 1 Talking About This.


Aşagıda yer alan kürtçe aşk sözleri türkçe anlamları. Min ji bir nek = beni unutma. Kürtçe güzel sözler ve türkçe.

Kürtçe Sözleri Hiç Kullanıyor Musunuz Günlük Hayatınızda?


En güzel kürtçe aşk sözleri sayfamızda kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile sozlersitesi.combaraber anlamlarını da anlamanız için türkçe karşılığını da yazdık. Kısa anlamlı aşk ve komik kürtçe durum sözlerini yazımızda bulabilirsiniz. Ama bu zamanı senin yanında geçirmeyi dert etmem asla.

Sizde Eşinize Sevgilinize Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri Ile Mutlu Edebilirsiniz.


Kürtçe kısa aşk sözleri ve anlamları. Kürtçe anlamlı sözler, kürtçe güzel sözler, kürtçe ağır sözler, kürtçe kısa sözler ve kürtçe aşk sözleri de bulunmaktadır. Kürtçe aşk ve sevgi sözleri kürtçe blogundan temin edilir :) kürtçe gamteli blogu olarak birçok kürtçe dilinde çeviri sayfası yaptık siz sevgili takipçilerimiz için :) sizlere.

Sözler Sitesi Güzel Sözler Anlamlı Sözler Aşk Sözleri Resimli Sözler Sevgiliye Sözler.


Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin. Her dilde olduğu gibi kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. Gelek evîndar şewitîn ji wan neçêtir im yarê ji.

Posting Komentar untuk "KüRtçE TüRkçE AşK SöZleri KıSa"