Platonik Laf Sokucu SöZler

List Of Platonik Laf Sokucu Sözler 2022. Bilirsin ki kalabalık yerleri sevmem.! Bir kere kaldın mı benden bir daha geçemezsin.

Tuba🦋 adlı kullanıcının Laf Sokucu panosundaki Pin Güzel söz, Özlü
Tuba🦋 adlı kullanıcının Laf Sokucu panosundaki Pin Güzel söz, Özlü from tr.pinterest.com

Sevip de yanmaktan korkanın bütün işi masal anlatmaktır. Nasıl isterseniz o şekilde bir mesaj vermek isteyebilirsiniz. Kalbimin kapısı herkese açılır sanma, her laf edeni adam.

Bеn Istediğim Sözü Yаzаr, Sеn Аnlаdığın Kаdаrını Dinlersin.


En güzel laf sokan 40 sözü bir araya getirdik. En doğru ve en güzel sayfadasınız. Ağlamamızı beklediğiniz mendillerle halay çekmezsem şerefsizim.

Beynimi Çıkarayım Da Eşit Şartlarda Konuşalım.


Laf sokucu keko sözleri 2022. İyileştirir diye medet umduklarımız tekrar tekrar yaralıyor bizi. Kimine göre kral, kimine göre yalanım.

Bu Yazımızda Laf Sokucu Sözler, Anlamlı Laf Sokucu Sözler, Laf Sokan Sözler, Sevgiliye Laf Sokucu Sözler, Ağır Ve Etkileyici Laf Sokucu Sözler Bulabilirsiniz.


Sokucu sözler kısa, sokucu sözler küfürlü, sokucu sözler whatsapp, sokucu sözler anlamlı, kapak sokucu sözler, etkileyici sokucu sözler. Sokak lambası gibi olma ey yar kime yandığın belli olsun. Salaklık renk olsa, sen gökkuşağı olursun!

Laf Sokucu Sözler Kısa Ya Da Uzun Hallerde Olabilir.


En i̇yi laf sokucu sözler. Elden elde gidiyorsun farkında değilsin. Zincirini koparıp giden köpeği bir daha kapımda istemem.

Birilerine Laf Sokmak Için Güzel Ve Anlamlı Sözler Mi Arıyorsunuz?


Unutmayın beyler adamına göre adamım. En doğru ve en güzel sayfadasınız. Laf sokucu sözler, duyulmamış en güzel laf sokucu sözler, laf sokan kapaklar.

Posting Komentar untuk "Platonik Laf Sokucu SöZler"