Sevgi Duvarı SöZleri

+19 Sevgi Duvarı Sözleri Ideas. Sen miydin o yalnızlığım mıydı. Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa/kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi/dilimizde.

Sevgi Neydi Sözleri Güzel söz, Özlü sözler, Aşk hakkında sözler
Sevgi Neydi Sözleri Güzel söz, Özlü sözler, Aşk hakkında sözler from www.pinterest.com

Arkadaşa, eşe, sevgiliye ve kanka ile paylaşabileceğiniz en özel ve güzel anlamlı sevgi sözlerinden oluşan bir yazı hazırladık. Ahmet kaya sevgi duvarı şarkı sözleri: Tepende kara bulutlar olsa bile gökyüzünün maviliğinden kuşku duyma.

Sen Miydin O Yalnızlığın Mıydı Yoksa Kör Karanlıkta Açardık Paslı Gözlerimizi Dilimizde Akşamdan Kalma Bir Küfür Salonlar Piyasalar.


Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi. Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksakör karanlıkta açardık paslı gözlerimizidilimizde akşamdan kalma bir küfürsalonlar piyasalar sanat sevicileriderdim gülü. Tepende kara bulutlar olsa bile gökyüzünün maviliğinden kuşku duyma.

Sevince Çocuk Oluyor Insan Bazen Rüzgarın Saçımı Dağıtmasına, Yağmurun Yüzümü Islatmasına, Birilerinin Kalbimi Kırmasına Izin Veririm.


Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız. İşte sevgi duvarı şiirinin sözleri. Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa.

Sen Miydin O Yalnızlığım Mıydı Yoksa Kör Karanlıkta Açardık Paslı Gözlerimizi Dilimizde Akşamdan Kalma Bir Küfür.


Ahmet kaya yorumuyla sevgi duvarı eserinin sözleri. Tepende kara bulutlar olsa bile gökyüzünün maviliğinden kuşku duyma. Anasayfa >> ahmet kaya >> sevgi duvarı.

Sen Miydin O Yalnızlığım Mıydı Yoksakör Karanlıkta Açardık Paslı Gözlerimizidilimizde Sen Miydin O Yalnızlığım Mıydı Yoksa Kör.


Sen miydin o yainıziığın mıydı yoksa kör karaniıkta açardık pasiı gözierimizi diiimizde akşamdan kaima bir küfür saioniar piyasaiar sanat seviciieri Sevgi duvarı şiir sözleri can yücel. Sevgi duvarı şiir sözleri can yücel.

Lütfen Sanata Saygı Çerçevesinde Yorum.


Öyle sıcaktı ki çöpçülerin elleri. Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi. Bir gece sevgi duvarını aştık düştüğüm yer öyle açık öyle seçik ki başucumda bir sen varsın bi de evren.

Posting Komentar untuk "Sevgi Duvarı SöZleri"