Sevgi Ile Ilgili SöYlenmiş SöZler

Incredible Sevgi Ile Ilgili Söylenmiş Sözler References. (erich fromm) sevgisiz insan, yontulmamış elmas gibidir. Sevginin olmadığı bir ortamda, bir dünyada yaşamak hamallıktır.

Sevgi İle İlgili Sözler Güzel Sözler
Sevgi İle İlgili Sözler Güzel Sözler from www.pekguzelsozler.com

Bir yürek anca bir yürek ile takas edilir, yüreğini almadığıma,. Gençliğimizde, düşüncelerimizi oluşturan bütün konular sevgi ile ilgilidir, sonraları ise bütün sevgilerimiz, düşüncelerimiz olur. Sevgi ve saygı ile ilgili söylenmiş sözler, gerçek sevgi üzerine aşk dolu özlü sözleri sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz.

Umutların Gerçek, Gerçeklerin Mutluluk, Mutlulukların Sonsuz Olsun.


Sevgi ve beceri yan yana geldiğinde, muhteşem bir eserin ortaya çıkmasını bekleyin. Sevgi ve saygı ile ilgili söylenmiş sözler, gerçek sevgi üzerine aşk dolu özlü sözleri sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. (sokrates ) aşk, hiçbirşeye benzemez.sadece seni kendine benzetir.

Sevgi Ve Saygı Ile Ilgili Söylenmiş Sözler, Gerçek Sevgi Üzerine Aşk Dolu Özlü Sözleri Derledik.


Sevgi i̇le i̇lgili özlü sözler. Aşk, öyle engin bir denizdir ki,. Sevgi i̇le i̇lgili güzel sözler.

(Balzac ) Aşk, Dünyanın En Tatlı Mutluluğu Ile En Derin Acısından Yaratılmıştır.


Sevginin olmadığı bir ortamda, bir dünyada yaşamak hamallıktır. Sevgi i̇le i̇lgili güzel sözler öğrendik ki her yarayı saran zaman değil sevgidir. Çocuk sevgisi ile ilgili söylenmiş en güzel sözler şunlardır:

Sevgi Ile Muhabbet Ile Olalım, Yaşanmaz Dünyayı Yaşanır Kılalım.


Sevgi ile ilgili söylenmiş güzel sözler 1. (erich fromm) sevgisiz insan, yontulmamış elmas gibidir. Sevgiyle ilgili sözler mevlana, yunus emre gibi alimler tarafından da söylenmiş, günümüzde de söylenmeye devam ediyor.

Bu Şehrin Orta Yerinde Çığlık Çığlığa Tek Başıma Kalsam Da Yine Seviyorum Seni.


Evlilik i̇le i̇lgili söylenmiş sözler, evlilikle i̇lgili söylenilen sözler, evlilik hakkında söylenmiş sözler, evlilikle alakalı sözler, evlilik üzerine söylenilen sözler, evlilikle i̇lgili sözler. Sevgi ile ilgili söylenmiş sözler. Dostluk ve arkadaşlık üzerine söylenmiş 32 özlü söz.

Posting Komentar untuk "Sevgi Ile Ilgili SöYlenmiş SöZler"