Ey Ask Sana Geldim Sozleri

Famous Ey Ask Sana Geldim Sozleri References. Butun insanlarin ayni ask ile sevmesi dilegiyle ne mutlu bizler böyle şiir leryazanlarimiz var. Senin adın gaffâr iken ayb örtücü settar iken kime gidem sen vâr iken cürmüm ile geldim sana rahman allah rahim allah tüm dertlere.

Ask sozleri Özlü sözler, Alıntılar, Alıntı sözler
Ask sozleri Özlü sözler, Alıntılar, Alıntı sözler from www.pinterest.com

Ey rahmeti bol padişah, cürmüm ile geldim sana, ben eyledim hadsiz günah, cürmüm ile geldim sana. Subhan allah, rahman allah, tüm dertlere derman allah, ben eyledim. Zenbim ile doldu cihan, sana ayan zahir, nihan, ey lütfu bol, kahrı güzel!

Ey Aşk Vurur Musun, Kor Gibi Durur Musun?.


About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ben eyledim hadsiz günah cürmüm ile geldim sana. Ey gökten rahmet yağdıran sensin ancak beni duyan.

Kayıt Ol] Ey Aşk Sana Geldim Anne Büyüt Beni Ninni, Masallarla Dizlerinde Uyut Beni.


Küçük gelin dizi müziği ey aşk sana geldim şarkı sözü [link'i görebilmeniz i̇çin kayıt olunuz.! Küçük gelin dizisinde çalan ey aşk sana geldim parçasını 1976 yılında üsküdar’da dünyaya gelen derya kuru seslendiriyor. Zenbim ile doldu cihan, sana ayan zahir, nihan, ey lütfu bol, kahrı güzel!

Malum Sana Benneyledim Cürmüm Ile Geldim Sana.


Aşk ile yanmış kül olmuş. Adın senin gaffâr iken ayıp örten settar iken kime gidem sen vâr iken. İstanbul teknik üniversitesi türk müziği devlet konservatuarı mezunu.

Mustafa Özcan Güneşdoğdu Cürmüm Ile Geldim Sana İlahi Sözleri.


Ey allah’ım geldim sana günahkârım, yüzüm kara fatiha’yla huzuruna girsem ağlayu ağlayu. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum. Butun insanlarin ayni ask ile sevmesi dilegiyle ne mutlu bizler böyle şiir leryazanlarimiz var.

Küçük Gelin Dizi Müziği Ey Aşk Sana Geldim.


Güldür yüzümü allahım sana yalvarmaya geldim yaralıyım ben. Affet beni ey subhanım günahlardan çok pişmanım. Tevfik kolaylı (neyzen) söz yazarı:

Posting Komentar untuk "Ey Ask Sana Geldim Sozleri"