H.Z Mevlana AşK SöZleri

List Of H.z Mevlana Aşk Sözleri References. Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer; En güzel mevlana aşk sözleri.

mevlana sözleri Google'da Ara Güzel söz, Rumi sözleri, Ayrılık sözleri
mevlana sözleri Google'da Ara Güzel söz, Rumi sözleri, Ayrılık sözleri from www.pinterest.com

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer; Topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki.

Bunun Için Mevlananın En Güzel Sözlerini Derleyip Bu Vide.


Topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir. Yusuf gibi aşk mısır’ında aziz olasın. Aşk yakar gözyaşı olur, ateşini de su söndürür.

Mevlana’nın Aşk İle Ligi Söylediği Özlü.


Ey sevgili, ilacım da sensin, çarem de. Mevlana sözleri mazide olduğu gibi atide de fikir ve gönül dünyamızı aydınlatmaya devam edecektir. Seni özel kılan görebildiğini ve sevebildiğini bilmektir.

Sayfamızda Resimli Mevlana’nın Aşk Ile Ilgili Söylediği Özlü Sözleri Bulabilir Indirerek Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


En güzel mevlana aşk sözleri. Canım senindir, sende benim olduktan sonra ne. Mevlana’dan en güzel özlü sözleri sizin için derledik….

Rüzgar Ateş Için Neyse, Ayrılık Da Aşk Için Odur;


Zulmün peşindeysen zalimsin, aşkı arıyorsan. Küçük bir aşkı söndürür, büyük bir aşkı daha da güçlendirir. Oradan da görsel olarak izleyebilirsiniz.

Ömründen Nasibin, Kendini Sevgiliden Mesut Bulduğun Andan.


Gel bir müddet otur da kendine ağla. Biliyorum, sığmazsın hiçbir yere bu sevdayla, dünya sana dar. Mevlana aşk sözleri mevlana bu zamana kadar tesirini sürdüren bir çok güzel söz söylemiştir.

Posting Komentar untuk "H.Z Mevlana AşK SöZleri"