Zazaca KıSa AşK SöZleri

Awasome Zazaca Kısa Aşk Sözleri 2022. Sevgiliye güzel sözler platonik aşk sözleri ve mevlana. Huzur sözleri huzur ile ilgili sözler huzurlu sözler huzur mesajları yer almaktadır.

Kitaplardan Alıntı En Güzel Aşk Sözleri şahane aşk sözleri
Kitaplardan Alıntı En Güzel Aşk Sözleri şahane aşk sözleri from sahaneasksozleri.blogspot.com

Februar 2011 um 1056 rindeymi erey rındey tı çı rında vıley wesar higu. En çok ta çayın demlisini aşkın senlisini seviyorum aşkım…. Mutluluğun resmini çizemem ama acını heykelini bile dikerim.

Kiza Etkileyici Sozler Resimli Guzel Soz Romantik Ask Sozleri Sevgi Sozleri.


Sevgiliye güzel sözler platonik aşk sözleri ve mevlana. Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin. Sizde eşinize sevgilinize kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz.

Uzakken Bile Bir Nefes Kadar Yakınımdasın.


Kısa aşk şiirleri 2022 yazımızın sonuna geldik. Niyet ettikten sonrasında etrafa bakılmaz. 1501 likes 2 talking about this.

Az Yemek Ye Ömrün Uzun Olur Cok Yemek Yersen Ömrün Kısa.


Çı re çewt kerdış to zana ne vatış vateyê verênan varto birinin yanlış yaptığını biliyorsan da söyleme varto. Cemo li deştê da da têyar yar yar yar. Anlik nefis insani hapis deliğine götürür.

Anlamlı Kısa Aşk Sözleri Dahil Olmak Üzere Sitemizden Istediğiniz Türden Sözlere Erişebilirsiniz.


Sevgilinize ya da allaha aşk sözleri. Herkesi ona benzetip, kimseyi onun yerine koyamamaktı. Sen aşkın en güzel çiçeğe konmuş halisin.

Now Try The Right Place.


Zazaca atasozleri ve ozlu sozler ibrahim bukan fam yayinlari atasozleri ozlu sozler. ♥ “sevgin, varlığın ve etrafımızdaki dünyayı iyileştirme arzun için teşekkür ederim. Ben bunu aşkıma yaptım ama adı nuran izci aşkım….

Posting Komentar untuk "Zazaca KıSa AşK SöZleri"